maanantai 25. elokuuta 2008

Länsi-Suomen lääninhallituksen päätös - hallintokantelu


Tämä hallintokantelu liittyy melkolailla suoraan tässä blogissa aiemmin olleeseen hallinto-oikeuden päätökseen. Länsi-Suomen lääninhallitus tutki kantelua jonka tein huhtikuun puolessavälissä koskien toimeentulotukiasiani käsittelyä Seinäjoella helmi-maaliskuussa.

* Toimeentulotukilaskelma tehty virheellisesti. Laskelma osoitti että minulla oli helmikuussa 559 euroa suuremmat menot kuin tulot - ja tämä oli sossun Riitta Suojasen mielestä ok!!!

* Minulta ei kysytty lisätietoja asiassa. Taloustilanteeni oli tosi huono. -maksamattomat vuokrat.

* Pyyntööni vastaanotossa saada aika virkailijalle jotta voisimme keskustella taloustilanteesta suhtauduttiin välinpitämättömästi ellei suorastaan pilkallisesti: "Emme me voi täällä aikoja taikoa, jos niitä ei ole".

Well.. Lääninhallitus oli sitä mieltä että kaikki meni ok!!

VOIDAAN EHKÄ SANOA ETTÄ FAKTISESTI EI OLLUT IHAN SAMASTA ASIASTA KYSEKÄÄN KOSKA KANTELU LÄÄNINHALLITUKSEEN EI OLLUT 100% SAMA KUIN VALITUS HALLINTO-OIKEUTEEN.

Hallinto-oikeus kuitenkin velvoitti Seinäjoen sosiaali- ja terveyslautakunnan antamaan toimeentulotukea tulovajauksen verran helmikuulle - mikä tekee 351 euroa - kun huomioidaan myöhemmin loppukuussa itkuisesti kinutut toimeentulotukieurot.

Tietoja minusta

Oma valokuva
Finland
Toimeentulotukiasiakkaan blogi.